Ambachtelijk brood bestellen in Sas van Gent

Wilt u nu eens écht lekker brood bestellen bij een goede bakkerij in Sas van Gent? Doe dit dan bij Bakkerij De Bruijne. Ons brood wordt namelijk al meer dan 40 jaar op ambachtelijke wijze gebakken. U kunt bij ons terecht voor het lekkerste verse witte en bruine brood, in allerlei varianten. Van een vers gesneden brood tot harde en zachte bolletjes, dat is op en top genieten!

Geniet van ons unieke brood, dat u kunt bestellen in onze winkel in Sas van Gent

U kunt in onze winkel in Sas van Gent allerlei soorten brood bestellen. Geniet bijvoorbeeld van onze heerlijke specialiteiten, zoals ons befaamde Cuypersbrood, dat exclusief in Sluiskil gebakken wordt van Zeeuws tarwe, gemalen door de molenaar in Spui. Leuk weetje, dit brood is geïntroduceerd om de opening van onze winkel in Sas van Gent te vieren en sindsdien kunt u dit bijzondere brood dus bestellen bij de ambachtelijke bakker in uw buurt.

Bezoek onze winkel of bestel online

Bent u benieuwd geworden naar ons Cuypersbrood en alle andere broden en broodjes die u bij ons in Sas van Gent kunt bestellen? Kom langs in onze winkel of bezoek onze webshop. Wij bezorgen uw brood, gebak en andere lekkernijen zoals koffiekoeken bij u thuis in Sas van Gent. Dat is nog eens makkelijk. Heeft u vooraf nog vragen? Bel dan naar 0115-472425.