Evenementen

Tijd voor Pasen!

April 2020: Rein, onze banketbakker druk in de weer om lekkere Callebaut paaseieren en figuren te maken in alle maten.....


25 jaar in dienst!

oktober 2019: Op de foto staat Jos die 25 jaar bij ons in dienst is, Gefeliciteerd Jos!!


Presentatie Cuypersbrood

Juni 2019: Op de foto met de molenaarster van Spui Tina de Cock- van Jole tijdens de presentatie van het Cypersbrood in Markt 4 te Sas van Gent.


Opening Markt 4

Mei 2019: Onder grote belangstelling werd op  1 Mei , Markt 4 te Sas van Gent geopend. Naast een slager, groenteboer, wijn verkoop e.d. zijn ook wij daar vanaf nu gevestigd met elke dag onze verse producten uit eigen Bakkerij. De verkoop vind plaatst in de prachtig verbouwde Cuypers kerk en is zeker de moeite van een bezoekje aan ons waard.
Kerstwens

Feb 2019: Vince had bij de kerstmarkt een wens ingeleverd bij de ondernemersvereniging SSS 87 en is uitgeloot. Zijn wens was om zelf een Robot verjaardagstaart te maken in een echte Bakkerij. Afgelopen dinsdag ging zijn wens bij Bakkerij de Bruijne in vervulling! Leuk om hieraan mee te werken! Gefeliciteerd en smakelijk eten Vince!


Open dag De Veste

Sep 2018
Geslaagde open dag in De Veste! Veel belangstellenden namen een kijkje in de modelwoning en bezochten de informatiemarkt.Feb 2018:
Dinsdagmiddag 27 februari  zijn de groepen 1 en 2 van schoolgemeenschap Het Mozaïek
op bezoek geweest in het kader van het thema DE BAKKER! Leuke gezellige middag gehad.


Groepsuitje team Terneuzen

Feb 2018: Na een bewogen jaar even bijkletsen onder het genot van een hapje en een drankje! 


Verbouwing

Okt 2017: Na maanden verbouwen is de hal van de veste in Terneuzen mooi opgeknapt. Het resultaat mag er wezen. Wij staan daar 6 morgens per week voor u klaar met vers brood, koeken en gebak. Ook kunt u er voor u dagelijkse boodschappen terecht. Ook als u niet in de veste woont, bent u van harte welkom! 

Pasar Sluiskil

Sep 2017: Zaterdag 23 september zeer geslaagde PASAR SLUISKIL super druk en heel erg gezellig! Op de foto onze medewerkers Sandra (links) en Marlies.