Heerlijke koffiekoeken bestellen in Sas van Gent

De lekkerste koffiekoeken van Zeeland kunt u bestellen bij Bakkerij De Bruijne in Sas van Gent. Kunt u ook zo genieten van een heerlijke koffiekoek bij de koffie? Dan moet u die van ons zeker eens ontdekken. Iedere dag bakken we de koeken vers in onze ambachtelijke bakkerij, zodat u altijd iets lekkers bij de koffie heeft. Want zo’n verse koffiekoek, daar kunnen veel mensen van genieten. Houdt u niet van koffiekoeken, dan kunt u ook bij onze bakkerij in Sas van Gent terecht voor het bestellen de lekkerste taarten, vlaaien en andere gebakjes.

Op verschillende manieren koffiekoeken bestellen in Sas van Gent

Bent u niet in de gelegenheid om onze bakkerswinkel in Sas van Gent te bezoeken om hier lekkere koffiekoeken, gebak of lekker vers brood te bestellen? Laat het dan gewoon bij u thuis bezorgen, want dat is mogelijk in Terneuzen, Axel, Biervliet, Hoek, IJzendijke, Philippine, Sluiskil, Spui, Westdorpe, Zaamslag en Zandstraat. Heeft u nu geen tijd om onze winkel te bezoeken, maar later wel, en wilt u zeker zijn van heerlijke lekkernijen? Bestel dan online en kom uw koffiekoeken en andere lekkernijen later ophalen in onze winkel in Sas van Gent. Wij hebben bijvoorbeeld ook ambachtelijke appelflappen en de welbekende Zeeuwse bolus!

Geef je bestelling aan ons door

Natuurlijk kunt u ook telefonisch de lekkernijen bestellen die u uw gasten wilt voorzetten of het brood waar u en uw gezinsleden van genieten. Hiervoor bereikt u onze winkel op 0115-472425. Ook als u vragen heeft over onze producten, beantwoorden wij die natuurlijk graag. We zijn zeer gepassioneerd en we vertellen u dus graag alles over onze heerlijkheden. Neem hiervoor contact met ons op!