Dé Zeeuwse specialiteitenbakkerij in Sas van Gent

Zeeland staat natuurlijk bekend om haar lekkernijen welke ook verkrijgbaar zijn bij onze specialiteitenbakkerij in Sas van Gent. Bakkerij de Bruijne is hét adres voor de lekkerste Zeeuwse bolussen, een typisch Terneuzens neuzenaartje (een gebakje van hazelnootschuim en crème) of een Mosselbrood, dat naar oud familierecept gebakken wordt in onze specialiteitenbakkerij in Sas van Gent.

Als specialiteitenbakkerij verkopen we al het lekkers dat Sas van Gent te bieden heeft

Of u nu houdt van zoet of hartig, in onze bakkerij worden dagelijks de lekkerste Zeeuwse specialiteiten gebakken. Dat zijn natuurlijk bekende Zeeuwse toppers, zoals de bekende bolus, maar soms geven we ook onze eigen draai aan deze typisch Zeeuwse lekkernijen. Zo kunt u in onze winkel en in onze webshop ook terecht voor een gevulde Zeeuwse bolus, die wordt gevuld met verse banketbakkersroom, wat deze topper nog lekkerder maakt. Houdt u meer van hartige broodspecialiteiten? Kies dan voor ons mosselbrood, een Zeeuwse vleugel of ons Cuypersbrood, dat wij speciaal hebben laten ontwikkelen.

Ontdek ons assortiment in de winkel of online

Bent u benieuwd geworden naar alle Zeeuwse lekkernijen die wij te bieden hebben? Kom uzelf dan verlekkeren in de winkel van dé specialiteitenbakkerij in Sas van Gent. Woont u niet in de omgeving of heeft u simpelweg geen tijd? Bezoek dan de webshop en bestel de lekkerste taarten, gebakjes, koffiekoeken of vers brood gewoon online. We kunnen uw bestelling dan zelfs bij u thuis of op kantoor bezorgen. Wilt u meer weten? Bel dan naar 0115-472425.