Verschillende soorten taart bestellen in Sas van Gent

Heeft u iets te vieren en wilt u daarom een lekkere taart bestellen bij de beste bakkerij in de omgeving van Sas van Gent? Kom dan naar de winkel van Bakkerij De Bruijne! Hier heeft u een ruime keuze uit allerlei soorten taarten en vlaaien. Kunt u niet kiezen? Geen probleem, dan kunt u ook voor verschillende kleine gebakjes gaan. Zo valt er veel te kiezen in onze ambachtelijke bakkerij.

Altijd versgebakken taart bestellen in Sas van Gent,

Of u nu kiest voor een heerlijke appeltaart of gaat voor een lekker romige verjaardagstaart, u kunt in onze bakkerij altijd een versgebakken taart bestellen. Ze worden altijd vers afgebakken bij onze bakkerij, waarna u ze altijd vers kunt kopen in onze winkel in Sas van Gent. Neem dan ook direct een versgebakken brood mee of ga voor een specialiteit, zoals een echte Zeeuwse bolus. Die is er zelfs in een gevulde variant, met heerlijke romige banketbakkersroom.

Kom langs of bestel online

Weet u al welke taart of welk gebak u uw gasten gaat voorzetten? Kom dan langs in onze winkel in Sas van Gent. Wanneer u geen tijd heeft of niet in de buurt van Sas van Gent woont, dan kunt u de taart van uw keuze ook eenvoudig online bestellen. Wij zorgen er dan voor dat de taart snel voor u klaarstaat. Hij kan zelfs thuisbezorgd worden, als u in de regio woont. Heeft u nog vragen? Bel dan naar 0115-472425.