Een lekkere verjaardagstaart bestellen in Terneuzen

Wanneer u jarig bent, wilt u natuurlijk trakteren op iets lekkers door een verjaardagstaart te bestellen bij onze bakkerij in de omgeving van Terneuzen. Wij bieden echte ambachtelijke lekkernijen die perfect zijn om te serveren tijdens een feestje of op het werk. Hiervoor kunt u terecht bij Bakkerij De Bruijne, met twee winkels in Terneuzen. Ook bezorgen wij de verjaardagstaart die u wilt bestellen graag gratis bij u thuis of op het werk in Terneuzen, Axel, Biervliet, Hoek, IJzendijke, Philippine, Sas van Gent, Sluiskil, Spui, Westdorpe, Zaamslag en Zandstraat. Als u de taart voor 18.00 uur bestelt, wordt deze de volgende dag al bezorgd.

Een lekkere verjaardagstaart bestellen in de regio Terneuzen

Wilt u uw gasten of collega’s verwennen met een lekkere en leuke fototaart, bekijk dan ons uitgebreide aanbod eens. Hierin vindt u de welbekende fototaart, maar u kunt ook allerlei andere taarten, vlaaien en gebakjes bestellen. Kies uit bekende taarten zoals de appeltaart, of voor Zeeuwse lekkernijen zoals de Zeeuwse bolus (gevuld en niet gevuld) of een Zeeuwse knopcake. Als u meer van hartig houdt, ontdek dan ons Cuypersbrood, dat alleen door ons gebakken wordt van Zeeuwse tarwe.

Geef uw bestelling door

Wanneer u een verjaardagstaart wilt bestellen en wilt laten bezorgen in Terneuzen of de omgeving, dan kunt u uw bestelling eenvoudig online doorgeven in onze webshop. Ook bent u natuurlijk van harte welkom in één van onze winkels. Daarnaast kunt u uw bestelling doorgeven door contact op te nemen via 0115-472425.